LiveZilla Live Chat Software

Contact Site, Creare WebSite dupa profilul afacerii tale

Contacteaza-ne pentru a ne comunica orice sugestie, comentariu, sau daca te putem ajuta cu ceva.

Formular de contact:

Forumular de contact
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
  (Maxim: 250 caractere)    Caractere rămase:

Date firma:
SC GoldNet SRL
Satu Mare
Str. Corvinilor nr.33, ap.11
Cod fiscal: 23738377
Nr.reg.com: J30/581/2008

Consultanta telefonica:
Telefon: 0771-476671
Luni - Vineri 1000 - 1600
afaceri profitabile
Echipa:
GoldWeb - Echipa
Szász Miklós
Consultant in Online-Marketing


E-mail: info@goldweb.ro
GoldWeb - Echipa
Kabai Zsolt
IT Manager


E-mail: it@goldweb.ro
GoldWeb - Echipa
Maier Anca
Asistent Manager
Consultanta telefonica:
Telefon: 0771-476671
Luni - Vineri 1000 - 1600

E-mail: contac@goldweb.ro
GoldWeb - Echipa
Nagy Beata
Designer


E-mail: designer@goldweb.ro
GoldWeb - Echipa
Opriş Gheorghe
Translator, Corectare si reformulare terminologie text pentru un maximum de claritate, eficienta, impact.

E-mail: translate@goldweb.ro

Misiunea noastra

Echipa noastra abordeaza la modul cel mai sincer si personal fenomenul si ideea in sine de a face afaceri in Romania. Avem convingerea ca in ciuda factorilor externi negativi succesul si reusita depind numai si numai de fiecare individ in parte deoarece omul este singurul care isi impune (sau nu) propriile limite. Orice antreprenor care doreste sa atinga culmile succesului trebuie sa fie intr-o permanenta dezvoltare personala iar munca depusa pentru perfectionarea si dezvoltarea cunostintelor specifice fiecarui domeniu trebuie sa fie constanta.

Am inceput pas cu pas, am invatat din propriile greseli, am modificat si remodificat de zeci de ori anumite aspecte pana cand am simtit eficienta si calitatea.

In momentul in care ne-am hotarat sa infiintam aceasta companie unul dintre pasi a fost selectia numelui. Am analizat atent telurile noastre si am conchis la "GoldWeb". Nu doar pentru fapul ca acustic si vizual este placut ci si pentru semnificatia care se afla dincolo de aceste aspecte. Aurul - moale, foarte maleabil, rezistent la coroziune, aproape indestructibil si lipsit complet de toxicitate, stim cu totii cat este de pretios dar si cata munca asidua si efort trebuie depus pentru extragerea acestuia. "Gold", cand rostim acest cuvant ne gandim instant, la ceva foarte pretios, ceva de valoare si util - exact ceea ce oferim si noi. Materiale si indicatii valoroase, site-uri create intr-un mod profesionist si multe alte beneficii.

Numele face o caraterizare perfecta companiei noastre deoarece noi consideram si pe buna dreptate, ca odata ce ai ajuns la noi vei gasi "o mina de aur" din care vei extrage cu multa usurinta informatii si materiale valoroase.
©Goldweb.ro